Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
1 - 24 van 1766 items
  • € 15,95

    Leuke blauwe oorhangers met goudkleurige blaadjes. Deze opvallende blauwe oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepblauwe elementen stralen luxe uit, terwijl de subtiel vormgegeven goudkleurige blaadjes een vleugje natuur en verfijning toevoegen.

  • € 15,95

    Okergele oorhangers met goudkleurige bladeren. Deze schitterende okergele oorhangers met goudkleurige bladeren zijn een perfecte mix van kleur en elegantie. De warme, levendige okergele tint brengt een vrolijke touch, terwijl de goudkleurige bladeren een verfijnde, natuurlijke uitstraling geven.

  • € 12,95

    Luxe rode oorhangers van stof en goudkleurige elementen. Deze opvallende rode oorhangers combineren het zachte, vrouwelijke karakter van stof met de tijdloze elegantie. De rijke rode kleur trekt onmiddellijk de aandacht, terwijl de subtiele goudkleurige details zorgen voor een verfijnde afwerking.

  • € 13,95

    Blauwe armband met meerdere strengen. Deze prachtige blauwe armband met meerdere strengen is een stijlvolle aanvulling op je sieradencollectie. De diepe blauwe tint straalt rust en elegantie uit, terwijl het ontwerp met meerdere strengen een speelse en dynamische look creeert. Perfect voor zowel alledaagse outfits als chique.

  • € 13,95

    Beige kralen armband met meerdere strengen. Deze elegante beige kralen armband met meerdere strengen is een tijdloos accessoire dat perfect bij elke outfit past. De zachte, neutrale kleur van de kralen geeft de armband een subtiele en verfijnde uitstraling. Het ontwerp met meerdere strengen voegt diepte en textuur toe.

  • € 19,95

    Taupekleurige Korte halsketting van glaskralen. Deze taupekleurige korte halsketting van glaskralen is een stijlvol accessoire dat subtiele elegantie toevoegt aan elke outfit. De zachte taupe tint van de kralen past perfect bij diverse kledingstijlen, van casual tot chique.

  • € 19,95

    Goudkleurige korte halsketting met camel kleurige details. Deze goudkleurige korte halsketting met camel kleurige details straalt verfijning en warmte uit. De rijke goudtinten combineren perfect met de zachte camel accenten. Het eenvoudige ontwerp en de aardse kleuren maken deze ketting een veelzijdig accessoire dat moeiteloos past bij diverse stijlen.

  • € 16,95

    Modieuze halsketting met rode tint. Deze stijlvolle korte halsketting in een levendige rode kleur is een perfecte accessoire voor elke modebewuste vrouw. De rode tint straalt passie en energie uit, waardoor de ketting een opvallende toevoeging is aan elke outfit.

  • € 16,95

    Prachtige roodgekleurde korte halsketting. Deze roodgekleurde korte halsketting straalt passie en stijl uit. Het eenvoudige maar doordachte ontwerp zorgt ervoor dat de ketting zowel opvalt als makkelijk te combineren is met verschillende stijlen. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je dagelijkse look of je avondoutfit wilt versterken.

  • € 24,95

    Roze lange schakel halsketting met goudkleurige elementen. Verfijn je look met deze roze lange schakel halsketting, prachtig afgewerkt met goudkleurige elementen. De zachte roze schakels contrasteren mooi met de warme gouden accenten, wat zorgt voor een speelse maar elegante uitstraling.

  • € 16,95

    Goudkleurige halsketting met roze kralen. De subtiele roze kralen brengen een vleugje kleur en romantiek, terwijl de goudkleurige ketting een luxe uitstraling geven. Het stralende goud accentueert de roze tinten, waardoor de ketting een stijlvolle eyecatcher wordt.

  • € 16,95

    Stijlvolle Korte Halsketting in Petrol Kleur. Deze stijlvolle korte halsketting in een prachtige petrol kleur is een perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepe, rijke tint van de ketting straalt een subtiele elegantie uit en is ideaal om elke outfit een trendy touch te geven. Een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw!

  • € 24,95

    Zwarte schakel halsketting met goudkleurige elementen. Zwarte schakel halsketting, verfijnd met goudkleurige elementen. De klassieke zwarte schakels vormen een stijlvol contrast met de warme gouden accenten, wat resulteert in een moderne en chique uitstraling. Zwarte schakel halsketting met goudkleurige elementen.

  • € 35,95

    Chique zwarte lange halsketting met meerdere lagen. Deze zwarte lange halsketting met meerdere lagen straalt elegantie en mysterie uit. De diepe zwarte tint in combinatie met het gelaagde ontwerp zorgt voor een verfijnde en moderne uitstraling. Deze ketting is perfect om een statement te maken, zonder te overweldigen.

  • € 16,95

    Verfijnde goudkleurige halsketting met zwarte kralen. Deze goudkleurige korte halsketting met zwarte kralen combineert elegantie en kracht. De stralende goudkleurige ketting contrasteren prachtig met de diepzwarte kralen, wat resulteert in een sieraad dat zowel tijdloos als trendy is.

  • € 16,95

    Korte Halsketting in Paarse Kleur. Deze korte halsketting in een prachtige paarse kleur is de perfecte manier om je outfit op te fleuren. De diepe, rijke tint van paars straalt luxe en verfijning uit, waardoor deze ketting een uitstekende keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden.

  • € 21,95

    Paarse lange kralen halsketting met goudkleurige elementen. Deze prachtige paarse lange kralen halsketting, verfraaid met goudkleurige elementen. De rijke paarse tinten van de kralen zorgen voor een luxueuze uitstraling, terwijl de gouden accenten een elegante en tijdloze toets toevoegen. Deze ketting is perfect om elke outfit op te fleuren, van casual...

  • € 24,95

    Blauwe lange halsketting met goudkleurige elementen. Voeg een vleugje elegantie toe aan je look met deze blauwe lange halsketting, versierd met goudkleurige elementen. De blauwe tinten zorgen voor een opvallende uitstraling, terwijl de gouden accenten een vleugje luxe toevoegen.

  • € 24,95

    Zilverkleurige lange halsketting met blauwe elementen. De koele zilveren tint harmonieert prachtig met de frisse blauwe accenten, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Deze ketting voegt een vleugje kleur toe zonder te overheersen, waardoor het een perfect accessoire is om zowel casual als formele outfits te verfraaien.

  • € 16,95

    Blauwe korte halsketting met goudkleurige kralen. Deze blauwe korte halsketting met goudkleurige kralen is een perfecte mix van frisheid en luxe. De diepe blauwe kleur zorgt voor een opvallend en toch elegant statement, terwijl de goudkleurige kralen een vleugje verfijning toevoegen.

  • € 16,95

    Stijlvolle petrol gekleurde korte halsketting met goudkleurige kralen. De diepe petrol tint geeft de ketting een unieke en mysterieuze uitstraling, terwijl de goudkleurige kralen een vleugje luxe toevoegen. Dit sieraad is perfect voor wie op zoek is naar een subtiel maar opvallend accessoire dat elke outfit compleet maakt.

  • € 30,95

    Blauwe lange halsketting met diverse elementen. Voeg een vleugje glamour toe aan je look met deze blauwe lange halsketting met verschillende elementen. De halsketting combineert elegante blauwe glaskralen met chique goudkleurige accenten, wat zorgt voor een stijlvolle en opvallende uitstraling. Perfect om elke outfit te verfraaien, van een eenvoudige...

  • € 16,95

    Beige korte halsketting met goudkleurige kralen. Deze beige korte halsketting met goudkleurige kralen combineert subtiele eenvoud met een vleugje luxe. De neutrale beige tinten maken deze ketting veelzijdig en perfect te combineren met verschillende stijlen en kleuren. De goudkleurige kralen voegen een elegante glans toe.

  • € 10,95

    Blauwe oorhangers met goudkleurige rand. Blauwe oorhangers omgeven door een elegante goudkleurige rand. Het blauw in combinatie met het warme goud zorgt voor een chique uitstraling. Deze oorbellen zijn een perfecte mix van modern en klassiek, waardoor ze een must-have zijn in elke sieradencollectie.

1 - 24 van 1766 items