Donker groene glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje

182956

8720687194091

Nieuw artikel

Donker groene glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Donker Groene Glaskralen Oorhangers met een Goudkleurig Hartje als Oorstukje
Ontdek onze stijlvolle donker groene glaskralen oorhangers, prachtig verfraaid met een goudkleurig hartje als oorstukje. Deze oorbellen voegen een vleugje kleur en klasse toe aan je look. Met hun betoverende donker groene glaskralen en het glanzende goudkleurige hartje zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfijnen, deze oorhangers zijn een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.
Betoverende Donker Groene Glaskralen en Glanzend Goudkleurig Hartje Onze donker groene glaskralen oorhangers zijn ontworpen om je oren te laten stralen. De betoverende kleur van de glaskralen voegt een vleugje elegantie en originaliteit toe aan je look, waardoor je er moeiteloos stijlvol uitziet. Het goudkleurige hartje als oorstukje voegt een romantisch en verfijnd accent toe, waardoor ze een charmant detail zijn.
Hoe kan ik deze donker groene glaskralen oorhangers met goudkleurig hartje het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze donker groene glaskralen oorhangers met goudkleurig hartje het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een chique en kleurrijke uitstraling. Of combineer ze met een meer casual outfit om je look een speelse en trendy touch te geven. Deze donker groene glaskralen oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van feestjes tot bijzondere evenementen. Laat je persoonlijkheid stralen en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
Breedte5.10 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0