Zwarte glas kralen oorhangers met Raffia en goudkleurig oorstukje

183617

Nieuw artikel

Zwarte glas kralen oorhangers met Raffia en goudkleurig oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Zwarte Glas Kralen Oorhangers met Raffia en Goudkleurig Oorstukje: Een Stijlvol Statement Ontdek onze nieuwste toevoeging aan de collectie: Zwarte Glas Kralen Oorhangers met een speelse twist van Raffia en een vleugje luxe door het goudkleurige oorstukje. Deze oorhangers belichamen de perfecte balans tussen elegantie en eigenzinnigheid, waardoor ze een onmisbare aanvulling zijn op jouw sieradencollectie.
Unieke Eigenschappen en Stijlvolle Veelzijdigheid Deze oorhangers zijn vakkundig ontworpen met zwarte glas kralen die moeiteloos licht vangen, waardoor een subtiele glans ontstaat. Het gebruik van raffia voegt een natuurlijke textuur toe aan het geheel, terwijl het goudkleurige oorstukje zorgt voor een vleugje glamour. Of je nu een formele avond bijwoont of je alledaagse look wilt opvrolijken, deze oorhangers bieden de veelzijdigheid om elke outfit te verbeteren.
Hoe combineer je ze? Je vraagt je wellicht af: "Hoe kan ik deze prachtige oorhangers het beste combineren?" De zwarte en gouden elementen maken ze opvallend genoeg om op zichzelf te dragen, maar ze kunnen ook moeiteloos worden gecombineerd met andere gouden accessoires voor een gecoordineerde look. Denk aan een eenvoudige zwarte avondjurk met een vleugje gouden details om de aandacht naar deze oorhangers te trekken. Of draag ze met een casual outfit om een vleugje elegantie toe te voegen aan je dagelijkse stijl.
 
Gegevens
Gewicht20gr.
Breedte4 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0